100. Yıl Marşı Yarışmasında Birinciliği Kazanan Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezunumuz Doç. Dr. İlker KÖMÜRCÜ Rektörümüze Ziyarette Bulundu
25 Ocak 2024 | 09:30

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarette Doç. Dr. İlknur Özal Göncü ve Doç. Dr. İlker Kömürcü'nün eşi Doç. Dr. Hacer Mohan Kömürcü de yer aldı. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı mezunu olan, Doç. Dr. İlker Kömürcü’ye mezun kartını verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Doç. Dr. İlker Kömürcü’ye nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikasını verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından bu yıl düzenlenen 100. Yıl Marşı Yarışması’nda mezunumuz Doç. Dr. İlker Kömürcü’nün eseri birinci seçilmişti.

-1