Dekanlığımız Tarafından EPDAD’a 2022-2023 Başvuru Döneminde Başvuru Yapan ve Akredite Olan Lisans Programları için Gelişim İzleme Raporu Hazırlık Toplantısı Düzenlendi
10 Şubat 2024 | 12:32

Fakültemizde Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’ne (EPDAD) 2022-2023 döneminde ilk kez Genel Değerlendirme başvurusu yapan ve akredite olan Arap Dili Eğitimi, Felsefe Grubu Eğitimi, Kimya Eğitimi, Müzik Eğitimi, Okul Öncesi Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dallarımızla 9 Şubat 2024 Cuma günü saat 15.30’da Hersek Binası Toplantı Salonu 1’de Gelişim İzleme Raporlarının hazırlanmasına yönelik olarak yüz yüze toplantı yapıldı. Gelişim İzleme Raporlarının hazırlanması noktasında dikkat edilecek noktalara ilişkin olarak Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, Fakülte Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Koç’un sunumuyla devam etti. Toplantı dilek, temenni ve soru cevaplarla sona erdi.

epdad 15-1