Fakültemizin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma AÇIK’a Özbek Dili ve Edebiyatına Katkılarından Dolayı Üstün Hizmet Madalyası Verildi
15 Şubat 2024 | 10:02

Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Başkanı ve aynı zamanda Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma AÇIK, Ali Şir Nevai Taşkent Devlet Özbek Dili ve Edebiyatı Üniversitesi (Alisher Navo’i Nomidagi Toshkent Davlat O’zbek Tili va Adabiyoti Universiteti) tarafından Özbek Dili ve Edebiyatına katkılarından dolayı üstün hizmet madalyasına layık görüldü.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen törende Prof. Dr. Fatma AÇIK’a, Ali Şir Nevai Üstün Hizmet Madalyası (Alisher Navo’i Medal) düzenlenen törenle takdim edildi.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Başkanı ve Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Fatma AÇIK’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

fa-1 fa-1