Uluslararası İşbirliği Protokolü Kapsamında Kazak Devlet Kızlar Pedagoji Üniversitesi Misafir Öğrencilerinden Dekanlığımıza Ziyaret
21 Şubat 2024 | 11:12

Kazakistan’ın Almatı şehrinde bulunan Kazak Devlet Kızlar Pedagoji Üniversitesi ile Gazi Üniversitesi arasındaki İşbirliği Protokolü / Akademik Hareketlilik Programı kapsamında; 2023-2024 Bahar döneminde Fakültemizin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Biyoloji Eğitimi ve Kimya Eğitimi; Türkçe ve Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalına misafir öğrenci olarak kabul alan öğrenciler, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’yi ziyaret etti.

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ile ilgili Ana Bilim Dalı Başkanları Prof. Dr. Hikmet KATIURCIĞLU, Prof. Dr. Salih ŞAHİN ve Prof. Dr. Hüseyin AKKUŞ’un da hazır bulunduğu ve öğrencilerin Kazakistan’ı temsil eden hediyelerini sundukları ziyarette misafir öğrencilere gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

Kazak Devlet Kızlar Pedagoji Üniversitesi’nden gelen misafir öğrencilerimize Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak hoş geldiniz diyor, başarılar diliyoruz.

 

res1-1
background image