Fakültemizin Birim Ar-Ge Ekibi Şubat Ayı Olağan Değerlendirme Toplantısını Yaptı
21 Şubat 2024 | 11:13

Fakültemizin Birim Ar-Ge Ekibi Şubat 2024 Aylık Olağan Toplantısı için 20 Şubat 2024 Salı günü saat 12.30’da bir araya geldi. Dekanlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız ve Birim Ar-Ge Ekip Başkanı Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Birim Ar-Ge Ekibi üyeleri Prof. Dr. Ergin HAMZAOĞLU, Prof. Dr. Çelebi ULUYOL, Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU ve Fakülte Sekreterimiz Adem AĞAOĞLU katılım sağladı.

Prof. Dr. A. Çağlan GÜNAL, Doç. Dr. Hasan EŞİCİ ve Öğr. Gör. Caner AKTAŞ’ın mazeretleri nedeniyle katılamadığı bu ayki toplantıda; Fakültemizin devam eden Araştırma-Geliştirme faaliyetleri kapsamında TÜBİTAK 2209, 1001, 2221 ve 4004 destek programları ile Q1 ve Q2 indeksli Fakültemiz adresli akademik yayınların artırılması konuları ele alınarak, önümüzdeki süreçte yapılacak olan çalışmalar planlandı.

res2-1