Dekanlığımız Tarafından Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalımızla Program Akreditasyonu Hazırlık Toplantısı Düzenlendi
8 Mart 2024 | 10:41

Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’ne (EPDAD) ilerleyen dönemlerde “İlk Kez Genel Değerlendirme” başvurusu yapacak olan Fakültemiz Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalımız öğretim elemanlarının katılım sağladığı hazırlık toplantısı 07.03.2024 tarihinde saat 12.30’da Dekanlık Toplantı Salonu 2’de yüz yüze yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Fakülte Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Koç, EPDAD Öğretmen Eğitimi Lisans Programı Değerlendirme ve Akreditasyon Standartları ile öz değerlendirme raporlarının hazırlanması konusunda bilgilendirme yaptı.

Öğretim elemanlarının soruları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Fakültemiz Akreditasyondan Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Koşar, Fakültemiz Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Koç, Akreditasyon Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Meryem Melike Güngenci ve Arş. Gör. Funda Keskin Kurt tarafından yanıtlandı. Toplantı dilek, temenni ve soru cevaplarla sona erdi.

ft-1 ft-1