Fakülte-Okul İşbirliği Kapsamında Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Verimli Bir Şekilde Yürütülebilmesi İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
13 Mart 2024 | 11:02

Fakülte-Okul İşbirliği kapsamında Öğretmenlik Uygulaması dersinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, Dekanlığımız tarafından Gazi Konser Salonunda bir toplantı düzenlendi. 12.03.2024 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin teşriferiyle, Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Koordinatörü Prof. Dr. Osman ÇİMEN ve Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör Aylin UZUN’un organizesiyle, Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBSİS) İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sorumlusu Yılmaz YILDIRIM rehberliğinde gerçekleştirilen toplantıya koordinatör öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Toplantıda, bilgi paylaşımının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Soru-cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi.

ady-1 ady-1