Dekanlığımız Tarafından Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalımızla Akreditasyon Ara Değerlendirme Raporu Hazırlık Toplantısı Düzenlendi
15 Mart 2024 | 09:44

Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği’ne (EPDAD) 2022-2023 döneminde ilk kez Genel Değerlendirme başvurusu yapan ve akredite olan Fakültemiz Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalımız öğretim elemanlarının katılım sağladığı ara değerlendirme raporu hazırlık toplantısı 14.03.2024 tarihinde saat 12.30’da Dekanlık Toplantı Salonu 3’te yüz yüze yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda Fakülte Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Koç, EPDAD ara değerlendirme raporlarının hazırlanması konusunda bilgilendirme yaptı.
Öğretim elemanlarının soruları Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Fakültemiz Akreditasyondan Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Koşar, Fakültemiz Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Koç, Akreditasyon Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Meryem Melike Güngenci ve Arş. Gör. Funda Kurt Keskin tarafından yanıtlandı. Toplantı dilek, temenni ve soru cevaplarla sona erdi.

akredit-1 akredit-1