Fakültemizde, Gazi Üniversitesi T.T.O. A.Ş. Tarafından Fikri Haklar ve Girişimcilik Semineri Düzenlendi
19 Mart 2024 | 13:53

Fakültemiz tarafından 19.03.2024 tarihinde düzenlenen Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi’nin açılış konuşmasıyla başlayan ve moderatörlüğünü Arş. Gör. Elif Demir’in yaptığı Fikri Haklar ve Girişimcilik Semineri Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimizin katılımıyla başladı.

Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. Genel Müdürü Utku Seçkin’in “Teknoloji Transfer Ofisi Faaliyetleri”, Grup Ofis Marka Patent’ten Patent Vekili Gizem Teke Karslı ve Fikri Sınai Haklar Uzmanı Öğr. Gör. A. Özge Eken Karataylı’nın Fikri Haklar ve Yönetimi ve Çevre & Girişimcilik Uzmanı Esin Özdemir’in “Teknoloji Tabanlı Girişimcilik” konularındaki bilgilendirme sunumları ile gerçekleştirilen toplantı. Öğrencilerimizin soru – cevap kısmından sonra konuşmacılara teşekkür eden Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi, Utku Seçkin, Gizem Teke Karslı, Öğr. Gör. A. Özge Eken ve Esin Özdemir’e üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adlarına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

Seminer toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

resimler-1