“Uluslararası Saygın Dergilerde Yayın Yapma Süreci” Semineri Gerçekleştirildi
25 Mart 2024 | 10:14

TÜBİTAK 2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı kapsamında fakültemiz, Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalımızda konuk bilim insanı olarak bulunan Iowa Eyalet Üniversitesi, Eğitim Teknolojileri, İnsan ve Bilgisayar Etkileşimi Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Evrim BARAN,  22 Mart Cuma günü, saat 11:00'de  F blok konferans salonunda "Uluslararası Saygın Dergilerde Yayın Yapma Süreci" başlıklı semineri gerçekleştirdi.

Seminere farklı ülkelerden araştırmacılarla gerçekleştirdiği disiplinler arası çalışmalardan ve kendi araştırma gruplarından bahsederek başlayan Dr. Baran alan yazınında etkisi yüksek, saygın dergilerde yayın yapma sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında paylaşımlarda bulundu.

Etkinliğe, fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığında ve diğer üniversitelerde çalışan araştırmacılar da katıldı. Seminer, Sayın Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL'ın, Doç. Dr. Evrim BARAN'a fakültemizde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür belgesini takdim etmesiyle tamamlandı.

foto-1 foto-1 foto-1 foto-1