Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ Başkanlığında Düzenlenen Toplantıda; Fakültemizin Kalite Komisyonu Danışman Üyesi Öğr. Gör. Dr. M. Akın GÜNGÖR ile Kalite Ekibimiz Bir Araya Geldi
14 Mayıs 2024 | 15:51

Kalite süreçlerinin sürdürülebilirliği adına, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ başkanlığında düzenlenen toplantıda, Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Öğr. Gör. Dr. M. Akın GÜNGÖR ile fakültemizin kalite ekibi bir araya geldi.

Dekanlık toplantı salonunda 13.05.2024 tarihinde düzenlenen toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Öğr. Gör. Dr. M. Akın GÜNGÖR, Kaliteden Sorumlu Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Fakülte Sekreteri Vekilimiz Adem AĞAOĞLU ve Birim Kalite Ekibi Üyelerimiz katılım sağladı.

• GÜ Kurumsal akreditasyonunun sürdürülebilirliği,
  • Fakültemiz programlarına yönelik program akreditasyonu çalışmaları,
  • Kalite güvencesi süreçlerine dış paydaş katılımı,
  • Kalite güvencesi süreçlerine öğrenci katılımı,
  • Kalite İyileştirme Planı faaliyetleri ilgili dönem çalışmaları,
  • Birimin güçlü ve gelişmeye açık yönlerine ilişkin birim tespitleri

konularından oluşan gündemin ele alındığı ve oldukça verimli geçen toplantı, dilek ve temenniler kısmı ile son buldu.

ress-1 ress-1