Dekanlığımız ve EPAR İş Birliğiyle Düzenlenen Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 2024 Yılı Matematik ve Fen Bilimleri Dersleri Öğretim Programları Değerlendirme Paneline Katılım Sağlayan Öğretim Üyelerimize Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi
16 Mayıs 2024 | 15:20

Dekanlığımız ve Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPAR) iş birliğiyle düzenlenen ve yoğun ilgi gören “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli 2024 Yılı Matematik ve Fen Bilimleri Dersleri Öğretim Programları Değerlendirme Paneli” ne konuşmacı olarak katılan öğretim üyelerimize, Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ imzalı olarak hazırlanan teşekkür belgeleri takdim edildi.

Dekanlık Makamında düzenlenen takdim töreninde Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, EPAR Müdürü Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ, EPAR Müdür Yardımcısı Doktor Öğretim Üyesi Volkan DAMLI ile panelist olarak katılım sağlayan Dekan Yardımcımız ve Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman ÇİMEN, Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra BENLİ ÖZDEMİR, Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nusret KAVAK, Matematik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel DEDE, Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pınar BİLASA, Araştırma Görevlileri S. Ceren ERSOY ile Kürşat KAYA hazır bulundular. ODTÜ Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali ERYILMAZ mazereti nedeniyle belge takdim törenine katılım sağlayamadı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen sohbet sonrasında, panelist Öğretim Üyelerimiz için hazırlanan Teşekkür Belgeleri Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve EPAR Müdürü Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ tarafından takdim edildi.

 

foto1-1
background image