Azerbaycan Mingeçevir Devlet Üniversitesi Heyeti Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi'yi Ziyaret Etti
20 Mayıs 2024 | 09:03

Azerbaycan Mingeçevir Devlet Üniversitesi Heyeti, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi'yi ziyaret etti. Gazi Üniversitesi, Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Mingeçevir Devlet Üniversitesi'nin işbirliği ile "Sürdürülebilir kalkınmayı sağlayan yenilikçi teknolojiler" konusunda düzenlenen ortak  konferans vesilesiyle Üniversitemize gelen heyette Genel Sekreter Ramin Memmedov, Rektör Müşaviri Hamiz Mahmudov ile halen Mingeçevir Üniversitesinde görevli Üniversitemiz Teknoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemal Yılmaz ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Evren Güçer de yer aldı. Ziyarette, fakülteler arasındaki iş birliği imkânları ele alındı. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi, heyette yer alanlara, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

res-1 res-1