Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanlığı Liderliğinde Gazi Eğitim Fakültesi Oyun Topluluğu (GEFOT) ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAPUM) Desteğiyle  Mezunlarımızla Buluşuyoruz Etkinliği Gerçekleştirildi
3 Temmuz 2024 | 15:49

Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanlığı liderliğinde Gazi Eğitim Fakültesi Oyun Topluluğu (GEFOT) ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırıma Merkezi (KAPUM) desteğiyle 24.06.2024 tarihinde Mezunlarımızla Buluşuyoruz Etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğimiz Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sayın Yücel GELİŞLİ, KAPUM Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Serkan DÜZGÜN ve Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sayın Ebru ERSAY’ın açılış konuşmalarıyla başlamıştır. Etkinliğimiz sırasında farklı alan tecrübesi olan mezunlarımız deneyimlerini mevcut öğretmen adayı öğrencilerimizle paylaşma imkânı bulmuştur. Kapum tarafından basılan mezun kartı alma şansı edinen mezunlarımız Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’nın konseriyle keyifli zamanlar geçirmişlerdir. Pegem Yayınevi’ne sağladığı kısmi sponsorluk için teşekkür ederiz. Öğretim elemanlarımız ile sohbet ederek fotoğraf çektiren mezunlarımız Gazi Üniversitesinden mezun olmanın ayrıcalığını alanda çalışmaları sırasında hissettiklerinden bahsetmişlerdir. Gelecek yıl mezunlarımızla tekrar görüşmek dileğiyle.

ressssv-1
background image