Fakültemizin Genişletilerek Güncellenen Birim Ar-Ge Ekibi Aylık Olağan Toplantısını Yaptı
28 Ağustos 2024 | 11:57

Fakültemizin genişletilerek güncellenen Birim Ar-Ge Ekibi Ağustos 2024 Aylık Olağan Toplantısı için 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü saat 11.00'de bir araya geldi. Toplantıya Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız ve Birim Ar-Ge Ekip Başkanı Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Birim Ar-Ge Ekibi üyeleri katılım sağladı.

Dekanlık 1 No’lu Toplantı Salonunda gerçekleşen ve oldukça verimli geçen toplantıda, Fakültemizin 2024 yılı için devam eden Araştırma-Geliştirme ve faaliyetleri ele alınarak, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar planlandı. Toplantıya katılım sağlayan Öğretim Üyelerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.