2024 FEAD Lisansüstü Yaz Okulu Fakültemiz Ev Sahipliğinde Başladı
29 Ağustos 2024 | 12:08

Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği (FEAD), 2010 yılından bu yana gönüllü olarak düzenlediği kongre, panel, akademik söyleşi ve lisansüstü kış-yaz okulları ile fen eğitimi alanına önemli katkılar sunmaktadır. FEAD lisansüstü kış ve yaz okulları, fen eğitimi alanında lisansüstü çalışmalarını sürdüren öğrencilerin, fen ve matematik eğitimi alanında uzman öğretim üyeleri ile bir araya gelerek araştırma konularında bilgi ve becerilerini geliştirmelerini amaçlamaktadır.

2024 yılı FEAD Lisansüstü Yaz Okulu, fakültemizin ev sahipliğinde başladı. 28-29-30 Ağustos tarihlerinde üç gün yüz yüze gerçekleştirilecek yaz okulunda, farklı üniversitelerde öğrenim gören 21 lisansüstü öğrenci, çeşitli seminer ve mentorluk oturumlarına katılım sağlayacaktır.

2024 FEAD Yaz Okulunda fakültemiz öğretim üyeleri ile birlikte Balıkesir Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olmak üzere farklı üniversitelerde görev yapan 14 akademisyen eğitmen olarak yer almaktadır.

Yaz okulu açılış programına katılan Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ, katılımcıların hem teorik hem de pratik bilgiler edinerek, akademik ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmasını diledi.

 

res-1 res-1 res-1
background image