Fakültemizde Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti
9 Eylül 2024 | 16:02

Fakültemiz Dekanlığı görevine atanan Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Dekanlık görevini Prof. Dr. Mahmut SELVİ'den devraldı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Necdet HAYTA, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Togay Seçkin BİRBUDAK, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr  Serkan KOŞAR ve GUZEM Müdürü Prof. Dr. Mutlu Tahsin ÜSTÜNDAĞ'ın da hazır bulunduğu törende, Prof. Dr. Mahmut SELVİ, görevi Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ'e teslim etmekten onur duyduğunu ifade ederek Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ'i tebrik etti ve kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ, görevi Prof. Dr. Mahmut SELVİ'den teslim almaktan duyduğu gururu belirterek, Prof. Dr. Mahmut SELVİ'ye, Dekan Yardımcıları  Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Prof. Dr. Serkan KOŞAR'a Gazi Eğitim Fakültesi'ne verdiği değerli hizmetler ve katkıları için teşekkür etti ve Dekanlık görevini teslim aldı.

res-1 res-1 res-1 res-1 res-1