Bir Afet Bin Çözüm II: Özel Gereksinimli Öğrencileri Deprem için Nasıl Hazırlamamız Gerektiğini Öğreniyoruz! İsimli Özel Eğitim Bölümü Projesi Fakültemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek
17 Eylül 2024 | 11:01

TÜBİTAK 2237-A 2024/1 Başvuru döneminde ‘Bir Afet Bin Çözüm II: Özel Gereksinimli Öğrencileri Deprem için Nasıl Hazırlamamız Gerektiğini Öğreniyoruz!’ isimli proje kabul edilmiştir. Proje uygulaması 27-28-29 Kasım 2024 tarihlerinde Gazi Eğitim Fakültesi’nde gerçekleştirilecektir. Projede fakültemiz Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Ufuk Özkubat yürütücü, Doç. Dr. Mahmut Çitil ve Arş. Gör. İrem Akçayır eğitimci olarak yer almaktadır. Projede özel gereksinimli bireylerle çalışacak olan özel eğitim öğretmen adaylarına deprem konusunda eğitim verilerek, özel gereksinimli olan öğrencilere deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılacakların uygun yöntemler aracılığıyla aktarmasını sağlanacaktır.

afiş-1