Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri UCEK/ICGE-6 (VI. ULUSLARARASI COĞRAFYA EĞİTİMİ KONGRESİ)'ne Katıldı
26 Eylül 2024 | 17:18

Coğrafya Eğitimi Ana Bilim Dalı öğrencileri, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde aldıkları “CÖ-320 Coğrafya ve 3D Tasarımıdersi kapsamında yapmış oldukları materyallerle dersin öğretim elemanı Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI ve dersin yardımcı öğretim elemanı Doç. Dr. Erkan DÜNDAR başkanlığında, İstanbul’da UCEK/ICGE-6 (VI. ULUSLARARASI COĞRAFYA EĞİTİMİ KONGRESİ)’ne bir sergi ile katılmışlardır.

19-22 Eylül 2024 tarihleri arasında açık kalan sergi katılımcılardan büyük bir ilgi görmüş ve beğeni toplamıştır. Sergi kapsamında öğrencilerimiz, farklı okullarda sergi açma teklifleri almışlardır.

Kongre bitiminde öğrenciler dersin öğretim elemanı ile Tarihi Yarımada Gezisine katılmışlardır.

RES-1 RES-1 RES-1 RES-1 RES-1