“Resim-İş Eğitimi ABD 1. Sınıflar Oryantasyon Programı” Gerçekleştirildi
26 Eylül 2024 | 21:06

Yetiştirdiği binlerce üst düzey sanatçı ve sanat eğitmenleriyle Ülke sanatına yön veren Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı, 2024-2025 akademik yılında eğitim almaya hak kazanan 1. sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.

Neşe Yağız Konferans Salonunda yapılan programa Dekanımız Prof. Dr. Bilal Güneş, Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere, bölüm akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalının tanıtım filmi ile devam etti. Oryantasyon programının açış konuşmasını yapan GDekanımız Prof. Dr. Bilal Güneş, 1. sınıf öğrencilerine seslenerek Gazi Eğitim Fakültesinin öneminden söz etti. Gazi Eğitim Fakültesinin tüm hocalarının çağı yakından takip ettiğini ifade eden Prof. Dr. Bilal Güneş, yeni akademik yılının başarılı geçmesini temenni ederek sözlerini noktaladı.

Açılışta konuşan Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Osman Çaydere ise, konuşmasında sanat eğitiminin önemi üzerinde durdu. Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalının çok köklü bir mirasa sahip olduğuna işaret eden Prof. Dr. Osman Çaydere, konuşmasının sonunda tüm öğrencilere başarılar diledi.

Açış konuşmaları sonrasında bölüm akademik personeli öğrencilere tanıtıldı. Program çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1-1-1-1