Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Yönelik “Oryantasyon Programı” Düzenlendi
2 Ekim 2024 | 16:35

Dekanlığımız tarafından 27.09.2024 tarihinde Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimize yönelik oryantasyon ve tanışma toplantısı düzenlendi. Çevrim içi ortamda düzenlenen toplantının oturum yöneticiliğini; Araştırma Görevlisi Dr. Ülkü ÇOBAN SURAL üstlendi. Oryantasyon ve Tanışma Toplantısına Dekanımız Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Serçin KARATAŞ ve Prof. Dr. Ferudun SEZGİN ile öğrenciler katılım sağladı.

Programda Dekanımız Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ’in Fakültemizin tanıtımını yaptığı sunumun ardından, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Serçin KARATAŞ ve Prof. Dr. Ferudun Sezgin söz aldı. Programımız Dekan Yardımcılarımızın öğrencilere yönelik tavsiye ve temennileri ile son buldu.

Çevrim İçi Oryantasyon ve Tanışma Toplantısının video kaydını izlemek için tıklayınız.

res1

res-1 res-1 res-1 res-1 res-1 res-1 res-1