Fakültemizde Kalite ve Stratejik Planlama Süreçleri Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
4 Ekim 2024 | 15:53

Fakültemizde kalite ve stratejik planlama süreçlerini değerlendirmek üzere 04.10.2024 tarihinde bir toplantı gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya kaliteden sorumlu Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Ferudun SEZGİN, Fakülte Sekreterimiz Derya AKBABA, Fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Nurcan TURAN OLUK ve Öğr. Gör. Dr. Zeynep BUMİN SÜZEN katıldı. Doç. Dr. Nurcan TURAN OLUK’un Fakültemizde yürütülen kalite ve stratejik planlama süreçleri hakkında yaptığı sunumun ardından Fakültemizde stratejik yönetim ve kalite iyileştirme anlayışının tabana yayılması, süreçlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için alınabilecek önlemler değerlendirildi.

ada-1