2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
16 Ekim 2024 | 08:34

9 Ekim 2024 tarihinde Gazi Konser Salonunda 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı hakkında kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 
Toplantıya fakültemiz Dekan Yardımcılarından Prof. Dr. Serçin KARATAŞ, öğretim üyeleri ve öğretmen adayları katıldı. Dr. KARATAŞ, bilimsel araştırma yöntemlerini kullanarak proje hazırlama ve gerçekleştirme sürecinin öğretmen adaylarına sunduğu fırsatlardan bahsederek her öğretmen adayının en az bir 2209 projesi tamamlayarak Fakültemizden mezun olmasını son derece önemsediği vurguladı. Ardından Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ ve Prof. Dr. Hasan EŞİCİ  Fakültemizin yıllardır 2209-A programında gösterdiği ulusal başarıları katılımcılarla paylaştı. Toplantıda proje hazırlama sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar, başvuru ve değerlendirme aşamaları hakkında ayrıntılı bilgi verildi.
 
Toplantı Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalında öğrenim gören  Adil Alperen İSTİM’in Doç. Dr. Ahmet GÖKMEN’in  akademik danışmanlığında gerçekleştirdiği Mini Mikroskop Projesi hakkında katılımcılara bilgi ve deneyimlerini paylaşması ile tamamlandı.

fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1 fotoğraf-1
background image