Fakültemiz Akademik Personel Memnuniyet Anketi 2024 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.
18 Nisan 2025 | 11:41

Üniversitemizde akademik personelin kurumsal aidiyet, yönetim, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve destek hizmetleri bir konulardaki düşüncelerini ve beklentilerini öğrenmek ve süreçlerin iyileştirilmesinde paydaş görüşlerini almak amacıyla Üniversitemiz Kalite Komisyonu tarafından düzenli olarak uygulanan Akademik Personel Memnuniyet Anketinin (APMA) 2024 yılı değerlendirme sonuçlarını Fakültemiz Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla birlikte değerlendirmek üzere 18 Nisan 2025 tarihinde bir toplantı gerçekleştirildi.


Kalite ve Stratejik Planlama Koordinatörlüğünün organizasyonu ile Gazi Eğitim Fakültesi yönetimi ve Bölüm/Ana Bilim Dalı Başkanlarının katılımıyla Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı, Dekanımız Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ’in açılış konuşması ile başladı.


Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ’in konuşmasının ardından toplantı, Gazi Eğitim Fakültesi Kalite ve Stratejik Planlama Koordinatörü Doç. Dr. Nurcan TURAN OLUK’un, Akademik Personel Memnuniyet Anketine ilişkin Fakültemiz sonuçlarını katılımcılarla paylaşması ile devam etti. Toplantı, Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarımızın Üniversitemizde ve Fakültemizde bekledikleri iyileştirme alanları ile ilgili görüş ve önerilerini paylaşması ile tamamlandı.

-1 -1 -1
background image