Gazi Üniversitesi Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyeliği, 2021 yılından bu yana başarıyla uygulanan bir kalite iyileştirme uygulamasıdır. Üniversitemiz birimlerinde iç ve dış kalite güvencesi sistemlerinin sürekli geliştirilebilmesi; kalite kültürünün öğrenciler, idari ve akademik personel de dâhil tüm iç ve dış paydaşları kapsayacak şekilde yaygınlaştırılması; kalite yönetimi süreçlerinde yönetimle etkin bir iletişim ağı kurulması; farklı birimlerin deneyimlerinin, iyi uygulama örneklerinin ve dış paydaş önerilerinin kurumsal düzeye taşınması ve kalite güvencesi alanındaki yetkinliklerinin artırılarak kalite kültürünün içselleştirilmesi amacıyla Üniversitemiz Akademik Birimleri ile Uygulama ve Araştırma Merkezlerine Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyeleri tayin edilmiştir.
Bu kapsamda Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hicabi BÖLÜKDEMİR ve Kalite Komisyonu Üyesi Prof. Dr. Tarık ASAR Fakültemizi 08.05.2025 tarihinde ziyaret etmiştir.
Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması ve Birim İç Değerlendirme Raporu hakkında değerlendirmelerin yapılması amacıyla düzenlenen ziyarete Dekanımız Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Serçin KARATAŞ ve Prof. Dr. Ferudun SEZGİN, Birim Kalite Ekibi ve Fakültemiz Kalite ve Stratejik Planlama Koordinatörlüğü Ekibi katılmıştır.
Toplantıda, Fakültemizce hazırlanan 2024 yılı Birim İç Değerlendirme Raporu hakkında, Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi Prof. Dr. Mustafa Hicabi BÖLÜKDEMİR tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesi sunulmuş ardından Fakültemizdeki Kalite ve Program Akreditasyonu süreçleri değerlendirilmiştir.
Fakültemizde “Selamlaşma Yolu Öğrenci Kongresi” Yapıldı
Üniversitemiz Kalite Komisyonu Tarafından Fakültemize Birim Ziyareti Gerçekleştirildi
Altındağ İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile Fakültemiz Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Birim Ar-Ge Ekibi Mayıs Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.