Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ile Keçiören Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü İşbirliğiyle Düzenlenen Resim Workshop Sergisi Ziyarete Açıldı
4 Nisan 2024 | 13:16

Fakültemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Keçiören Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen Resim Workshop Sergisi ziyarete açıldı.

Keçiören Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bünyesinde eğitim gören özel gereksinimli 22 öğrencinin Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin rehberliğinde yapmış oldukları birbirinden güzel resimler Malik Aksel Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Sanatın iyileştirici gücü ile öğrencilerin toplumsal yaşama aktif katılımlarını arttırmayı hedefleyen programın atölye çalışmaları üç gün sürdü.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Keçiören Kaymakamı Dr. Mehmet AKÇAY, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürü Cüneyt ÖZDEMİR, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman ÇAYDERE ve Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AZİZOĞLU açılış konuşmalarının ardından katılımcılara katılım belgelerini verdiler. Yoğun bir katılımın olduğu açılışta öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

FFF-1 FFF-1 FFF-1 FFF-1 FFF-1
background image